På denne bloggen kan dere følge med på Vidar og Lene sin reise i Latin, og Sør-Amerika! Vi skal være på tur fra 18.januar til 15.august.
Vi kommer til å oppdatere med bilder, reisenotat og anna:)


søndag 7. mars 2010

Det er søndag igjen...

Hei igjen!

I dag har vi vært på nok en vulkan. Den heter Telica, og er en av de mest aktive vulkanene i Nicaragua. Når det er mørkt kan man se lava i bunnen av krateret. Dette fikk ikke vi sett idag, men vi opplevde røyken og lukten av svovel som svidde i nesa. Krateret er 300-400 meter dypt, så det er svære greier.

Turen i seg selv var ikke så veldig lang. Vi gikk i 3-4 timer. Vi stoppet på toppen og ble overrasket over hvor stort krateret var. Her spiste vi nista vår og tok en tur rundt på toppen. Det var en flott søndagstur, og siden vi reiste klokken 6 om morgenen har vi fått mye ut av dagen. Vi har bl.a spist fruktsorbèt og lest på Hotel El Convento. Det var bra!


Ellers har uka gått med til praksis hver dag. Forelesninger og seminar like dan. Salsa og en tur på besøk hos tolken vår på fredag. Hun er norsk, og bor sammen med kjæresten sin på en gård ca 10 min fra Leòn. Her badet vi i elva og grillet. Det var veldig koselig.


I går slappet vi av på Hotel San Cristobal hvor vi badet og spiste god mat. Tiden ble også brukt til litt lesing. På kvelden gikk vi ut å spiste på La Terrasa M. Der var det som vanlig veldig god mat! Det ble ikke så sent, siden vi skulle tidlig opp på søndagstur.

Hvis dere ikke har skjønt det så koser vi oss veldig. Vi gleder oss til å få besøk, og nå holder vi på å planlegge dagene i påsken.

Snakkes!

5 kommentarer:

  1. Mamma Gunn Wenche8. mars 2010 kl. 12:34

    Hei igjen! Ja,tiden flyr fort.Dere opplever utrolig mye.. fine bilder.Vi har skjønt det for,lengst vi..så nå begynner vi å telle dager.Har sendt deg en koselig mail,for noen dager siden. Vær forsiktig så snakkes vi vel snart. Glad i dere. Klem mamma

    SvarSlett
  2. Gratulerer med dagen til Lene.Her tror jeg våren begynner å komme da det ikke har vært frost i dag og solen har begynt å tine litt snø. Det var barneskirenn på golfbanen på søndag og vi rente på akebrett på stifinnerne idag, så det blir bra med noen varmere strøk for en tid.Er spent på programmet dere legger opp og vi ser fram til det. Hilsen mamma og pappa på Haua

    SvarSlett
  3. Hei igjen! Nå er jeg kommet ut på Brage igjen.Det ser spennende ut å være der. Mange fine bilder, og mange fine turer dere er på.Nå er det ikke mange dagene igjen før vi snakkes. Vær forsiktig Glad i dere
    Klem pappa

    SvarSlett
  4. Hei vidar å lene.
    Tenkte bare jeg skulle si at det er fare for at dere treffer dama mi som er i praksis i Nicaragua for tiden.

    Har hørt rykter om at dere skal til Esteli i helga å treffe noen andre norske, så hvis du treffer ei som heter Ruth så vett du nå hvem det er.

    Kos dåkk vidare! hehe ;)

    SvarSlett
  5. Heisann! Nå savne æg dåkke masse.. Gøy å se alle de fine bildene dåkkas å lesa om de spennande opplevelsane dåkka! Ser ut som ei fantastiske reis! Nyt ferien, så æ me hær når dåkke komme heim...
    Klem, Simmen

    SvarSlett