På denne bloggen kan dere følge med på Vidar og Lene sin reise i Latin, og Sør-Amerika! Vi skal være på tur fra 18.januar til 15.august.
Vi kommer til å oppdatere med bilder, reisenotat og anna:)


onsdag 21. april 2010

Eksamenstid i Leòn!

Fra foreldrebesøk! På Las Penitas:)

Vi leser, lager tankekart, leser, diskuterer og leser... På Cafè Rosita(her har de fantastiske chocochip sjokoladekjeks altså!), El convento og andre steder vi finner passende å studere på! Det er utrolig varmt å lese, så vi må innrømme vi blir litt slitne.. Siden vi kom til Leòn har det ikke vært en dag under 30 grader, i dag har det vært 38 grader.. I SKYGGEN!

I dag har vi hatt siste forelesning, og i går hadde vi siste seminar! For noen var det siste på en bachelorgrad, så gratulerer - nå er dere snart ferdig! Vi kan av erfaring si at det er en helt nydelig følelse å gjøre ferdig siste innlevering! Nå er det "bare" muntlig, Vidar 26.april og Lene 27.april, og oppgaveskriving igjen... Vi er med andre ord snart ferdig med tiden her i Leòn...
Det er litt vemodig, men samtidig kribler det i magen for reisen videre!:)

Vi har gjennom tiden her samla inn penger til et prosjekt som heter Barrilete(prosjekt for fattige barn og familier i Leòn), skal gi det fra oss i morgen! Så blir spennende og se hvor mye det har blitt. Vi har også fått støtte fra Norge, TAKK FOR DET!
Vi kommer tilbake til hvor mye vi klarte samle inn, samt hva pengene går til! Det vi kan si nå er at pengene går direkte til barna i prosjektet.

Vi har leid rom på et billig hotell i byen fra 30.april frem til 3.mai for å skrive ferdig oppgave, så satser bare på at vi klarer å bli ferdig innen den tid.

Neste onsdag er det avslutningsfest for hele Kulturstudier! Blir knall moro og litt trist på en gang:)

Etter 3.mai setter vi kursen mot Granada og masaya(fortsatt i Nica).. Blir bra! Kommer mer detaljert oppdatering når det nærmer seg:)!

Hasta
Saludos de Leòn

1 kommentar:

  1. MAMMA GUNN WENCHE27. april 2010 kl. 12:38

    HEI IGJEN!TAKK,FOR KOSELIG PRAT PÅ TLF,OG IGJEN GRATULERER MED EN FLOTT EKSAMEN,BEGGE FIKK A.. DET ER JO SUPERBRA,OG DET BESTE. NÅ KAN DERE VÆRE STOLTE. JA,NÅ ER DET IKKE MANGE DAGER TIL DERE REISER VIDERE I VERDEN,TENK 4 MND I NICA ER OVER,,DET HAR GÅTT FORT. VI HADDE JO EN FANTASTISK FERIE NÅR VI VAR PÅ BESØK HOS DERE I NICARAGUA MANGE FLOTTE TURER,OG OPPLEVELSER VI ALDRI KOMMER TIL Å GLEMME. KUNNE TENKT MEG REISE NED IGJEN,Å BLI MED DERE VIDERE PÅ REISE..MEN MÅ VEL BLI HJEMME I VÅRT KJÆRE LAND. MANGE FINE BILDER,OG FINT SKREVET PÅ BLOGGRN FRA TUREN. VI ØNSKER Å SENDE EN HILSEN TIL BRIT OG JOHANNES,FOR EN FLOTT TUR I LAG,OG GLEDER OSS ALLEREDE TIL LONDON TUR... KOS DERE VIDERE I NICA,DET ER ENDA NOEN DAGER IGJEN,OG HILS TIL SALSA LÆREREN DERES. DET VAR GØY Å DANSE SALSA,HE,HE..VÆR FORSIKTIG Å PASS PÅ HVERANDRE,SÅ SNAKKES VI EN DAG PÅ TLF..HA DET GODT KLEM MAMMA

    SvarSlett