På denne bloggen kan dere følge med på Vidar og Lene sin reise i Latin, og Sør-Amerika! Vi skal være på tur fra 18.januar til 15.august.
Vi kommer til å oppdatere med bilder, reisenotat og anna:)


lørdag 1. mai 2010

Tut og kjør, hadebra!;)

Tiden på Casa Iguana er nå forbi....Det har vært rart og trist å si hade til Casa Iguana og alle iguanabarna. Vi har flyttet litt opp i gata til et hotel som heter San Juan de Leòn. Her er planen å få unnagjort mye av oppgaven vi skal levere. Vi er nå bare noen få studenter igjen i Leòn, men vi som er igjen møtes hyppig og skal ut på middag ikveld!

Det har vært veldig kjekt å bo på Iguana disse tre månedene vi har studert her nede. Alle folkene vi har møtt her nede har vært fantastiske, ikke minst vår kjære Sonia. Hun har hjulpet oss med det vi måtte trenge, stilt opp for oss når vi ble syke og hun har hele tiden vært positiv og det er trist å vite av vi mest sansynligvis aldri kommer til å treffe hun igjen. Vi bestemte oss for å gi bort PC`en til Lene, til Sonia. Hun trenger og fortjener den virkelig, og det gir henne mulighet til å kommunisere med oss videre.
Tidligere i uken hadde en flott avslutningsfest som var prikken over i`en for hele oppholdet her. Det var som vanlig god stemning med live-musikk og noe godt i glasset.

Eksamen gikk også veldig bra for våres del, vi føler vi sitter igjen med mye ny kunnskap og ny bevissthet rundt mange viktige temaer i samfunnet vårt. Gleder oss til å bruke den kunnskapen når vi kommer hjem og skal ut i arbeid.

Fra Hotel San Juan
Ellers den siste uken har Vidar vært en liten tur hos frisøren. Det er alltid like spennende når det ikke er så enkelt å si hvor mye frisøren skal klippe. Men det ble bra! Billig var det hvertfall. 15 kroner for klipp og vask av håret!

Planen er å være her til Mandag, da reiser vi videre til Granada. For så å sette kursen mot Costa-Rica. Der har vi sett oss ut noen steder vi ønsker å besøke, men vi får bare se hvor vi ender opp. Hyggelig å høre at så mange følger med bloggen vår! Det inspirerer til videre skriving.

Me ser!

2 kommentarer:

  1. Mamma Gunn Wenche5. mai 2010 kl. 12:01

    Hei igjen!! Ja,nå er dere videre i verden! Tiden i Leon er over,det har gått utrolig fort.Ja,skjønner det var litt trist reise fra de dere var blitt kjent med,men så spennende reise videre. Så snilt av deg Lene..gi bort pc,n til Sonia,da blei hun sikkert glad.Da kan jo dere holde kontakten med henne på mail.Håper hun får seg jobb igjen. Så fin du blei på håret Vidar!..det var sikkert deilig,og så billig da! Kjempefint bilde av dere på hotellet. Kos dere videre på den utrolige reisen,og vær forsiktig. Vi snakkes på Skype en dag. Glad i dere God klem mamma og pappa

    SvarSlett
  2. Hei da var dere på vei vidre i Sør Amerika det blir spenneden å følge dere vidre..Til helgen kommer mamma og pappa på besøk til Danamrk blir moro, jeg har snart ferie i 1,5 uke blir digg en pause fra Arbeidslivet...

    Vi snakkes på skype en dag

    fortsatt god tur klem Geir

    SvarSlett