På denne bloggen kan dere følge med på Vidar og Lene sin reise i Latin, og Sør-Amerika! Vi skal være på tur fra 18.januar til 15.august.
Vi kommer til å oppdatere med bilder, reisenotat og anna:)


onsdag 27. januar 2010

Krokodiller, Iguana, Skilpaddebebier og solnedgang:)

I dag har vi vært på en herlig tur i Mangroveskogen! Vi har sett store og små krokodiller, diverse fugler som blant annet flamingoer, pelikaner og ørn:) Iguana har vi også sett, i tillegg til små skilpaddebabyer på vei ut i det store hav. Vi fikk også holde de søte små, og tatt en hel del bilder...

Vi tok båten fra Las Penitas og kjørte så langt vi kom inn i Mangroveskogen, så snudde vi og ble satt av på stranden. Derfra gikk vi en times tid inn i solnedgangen, samlet skjell, konkyl og så skillpadder! Var helt vidunderlig og for å toppe det hele avsluttet vi turen i hagen til den lokale "kapteinen" med bål, lokalt øl og kos:) På slutten av kvelden ble vi kjørt med pick up til Casa Iguana hvor vi satt bak på lasteplanet, følte oss rett og slett som en av de lokale!

Ellers har vi det buneo:) Vi koser oss og lærer for hver dag mer spansk, blir mer og mer brune og mer og mer glad i Leon. Vi tror det kommer til å bli noen supre måneder her og vi gleder oss til vi skal fare avgårde til andre deler av dette spennende kontinentet!

Til lørdag skal vi på piknikk ute med havet, bade, sole oss, fiske og nyte livet på stillehavskysten:)!

Forresten er desember og januar de kaldeste månedene her nede, og gjennomsnittstemperaturen er på 30 grader... Kan bare tenke dere hvordan varmen setter inn for fullt i februar-mars-april! Da blir det minst 40 grader, altså varmt og godt;)
Gøy at så mange følger med på bloggen! Vi setter pris på alle kommentarer.... Det går også an å bli "følger" av bloggen(se til høyre), Tore er allerede på plass. Så vi håper flere følger etter:)

Se nede på bloggen for bilder!

2 kommentarer:

  1. Hei igjen! Det høres jo helt konge ut,for en opplevelse dere får. Jeg gleder meg,men vet ikke helt om jeg er klar,for krokodiller he,he,men den lille skilpadda var skjønn da!Mange fine bilder,og dere er så flinke til å skrive hva dere opplever..må jo skryte litt av det også.Tenker der blir brune og fine.Da er det knall varmt når vi kommer,så da må vi passe på kroppen så den ikke blir brent. Dere er jo flinke til å smøre dere,og det er bra. Neste gang du treffer på en krokodille,må du synge..sangen om Krokodillen...he,he må jo tulle litt bloggen også ikke sant? Da får dere nyte tiden i Latin Amerika,blant krokodiller,skilpadder etc..Ha det godt,så ringes vi i helgen. Savner dere litt da! god klem mamma Gunn Wenche

    SvarSlett
  2. Hei. Høres ut til å ha vært litt av en tur. Her står det bra til. Snør i dag, og med snø opppå isen er det ikke akkurat gode forhold for gående. LA har flyttet inn i leiligheten. Han trives godt så langt, det har godt veldig bra. Dere får bare kose dere videre og øve godt på de spanske glosene. Snakkes i morgen på telefonen. Klem mamma og pappa på Haua

    SvarSlett