På denne bloggen kan dere følge med på Vidar og Lene sin reise i Latin, og Sør-Amerika! Vi skal være på tur fra 18.januar til 15.august.
Vi kommer til å oppdatere med bilder, reisenotat og anna:)


mandag 25. januar 2010

Nå drøsser det inn med nye studenter og Casa Iguana fylles opp av smilende og ivrige førskolelærere, pedagoger, en sosionom og lærere!
I dag startet spanskkurset og vi har lært å snakke og bestille på resturant:) Øvde til og med i rollespill så nå blir vi flinke!
Vi var altså første gang på studiesenteret, nydelig plass:) Se bilde:














Det er varmt, og det lokale supermarkedet med vann, frukt og salt chips blir hyppig brukt!
I løpet av de to neste ukene skal vi blant annet lære masse spansk(forhåpentligvis), ri på stranden, kajaktur, fisketur med de lokale fiskebåtene, på tur i Mangrove skogen med krokodiller, Iguanar og masse spennende fugler...!

I går var vi ute å spiste på resturant. Det var kjempe deilig mat! Vidar hadde burger og Lene hadde Quesedilla Con Pollo! Pollo er altså kylling..
Og fersk juice her nede er rett og slett helt fantastisk:) Spesielt Naranja(Appelsin).

Rommene vi bor på er små og enkle, men vi har i grunn det vi trenger! Se bilde:













Ellers nyter vi dagene med å ligge i hengekøyene, lese litt, pugge litt gloser, bade, sole oss og ja nyte livet i varmen:)!

Håper alt er bra i kalde Nord!

Hasta Luego

5 kommentarer:

  1. Buenas Tardes! Det ser jo bare skjønt ut,tenk å gå på skole på en sånn plass.Tenker det er gøy på spansk kurs,da blir det ikke noe promlem å bestille mat når vi kommer.så flotte bilder,,vi følger med.Jeg har også sendt en mail i dag,så du får lese.Lykke til videre,vi snakes! glad i dere.. Grande abrazo mama*Gunn Wenche

    SvarSlett
  2. Eh aquí un saludo del Brage! Vi følger med dere fra plattforma,fine bilder. Det høres deilig ut der nede. Dere for fortsatt ha en fin reise, vi snakkes glad i dere
    un saludo de mi papá

    SvarSlett
  3. Hei igjen. La hvis inn kommentar på feil plass i dag. Ikke lett med denne teknikken. I allfall derte får kose dere videre å holde oss oppdatert på bloggen. Klem mamma på Haua

    SvarSlett
  4. Hei. Misunner dere veldig oppholdet i Nicaragua, kjenner jeg. Kom nylig hjem fra tre uker i Nikka og Costa Rica. Hvis dere skal reise rundt noe, anbefaler jeg dere Masaya og Laguna de Apoyo, kjempefint!! Og Isla de ometepe, heilt fantastisk øy i Nicaraguas innsjø!! Vi tilbrakte tida på playa santo domingo. Veldig fint sted, med en utrolig nydelig lagune inne i regnskogen:) Masse lykke te med studiene og opplevelsene! Foresten så leser jeg at dere skal ha to uker i costa rica. Både vi og flesteparten av backpackerne vi møtte ville brukt mer tid i Nikka, pga av billigere priser, ikke så amerikanisert, gratis naturopplevelser osv. Men samtidig er jo costa rica også veldig fint. Anbefaler stranda playa Samara!Og smoothies med ananas og kokosmelk:) Hilsen fra Silje Grana

    SvarSlett
  5. Heia Lene og Vidar.
    Dette ser og høres spennende ut. Flott å oppleve nye land, kulturer, mat og dyreliv. Ta godt vare på hverandre, nyt å leve nå, det er nå livet er!! Klem og hilsen fra Bjørg på Haua.

    SvarSlett